COVID revalidatie

COVID revalidatie

Gedurende de coronapandemie werd duidelijk dat patiënten die een COVID-19-infectie hadden doorgemaakt, veel verschillende klachten konden ervaren. Een deel van deze patiënten had te maken met het post-COVID-syndroom en bleef na de infectie last houden van vermoeidheid, kortademigheid, pijn op de borst, hoofdpijn, spierpijn, hartkloppingen, aanhoudend verlies van reuk- en smaak, depressieve klachten of vergeetachtigheid. In het revalidatietraject van deze mensen speelt de fysiotherapeut in de eerste lijn een belangrijke rol.

Het revalidatieprogramma bestaat uit voorlichting, advisering, coaching en oefentherapie. De fysiotherapeut heeft daarnaast een signalerende functie als het gaat om complicaties.

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag van je klachten af.

Hier staan wij voor

Professioneel

We besteden veel aandacht aan ontwikkeling en opleiding en zijn continu bezig om ons te verbeteren. Op deze manier voldoen we aan de best mogelijke fysiotherapeutische zorgverlening.

Betrokken

Onze behandelaars hanteren een persoonsgerichte aanpak waarbij het welzijn van de patiënt altijd centraal staat.

Brede expertise

Door de diversiteit binnen ons team kunnen we elkaar aanvullen en zijn we in staat om allerlei complexe gezondheidsproblemen op te lossen.