Sportrevalidatie

Sportrevalidatie

Sportrevalidatie is revalideren om de belastbaarheid van het lichaam weer te brengen naar het ‘oude’ of het ‘gewenste’ sportniveau.

Vanwege onze affiniteit met sport en topsportbeoefening en trainingscursussen, zijn wij in staat (top)sporters te begeleiden naar topniveau. Als praktijk hebben wij onder andere contacten met de Nederlandse ski vereniging (NSKIV).

Nederlandse ski vereniging (NSKIV)

Sinds 2022 werkt fysiotherapie Cabaret & van Oosten samen met de NSKIV. We begeleiden atleten in onze praktijk, op trainingskampen en kampioenschappen, en wonen netwerkbijeenkomsten bij met sportartsen, trainers en andere medici betrokken bij het team van de NSKIV.

Basketbal Binnenland Barendrecht

Fysio Cabaret & van Oosten sponsort Basketbalvereniging Binnenland. Wouter Cabaret is als oud speler van het eerste elftal nog altijd zeer betrokken bij de vereniging.

Voetbalvereniging SV Poortugaal

Dennis van Oosten heeft een inloopspreekuur bij SV Poortugaal. Hij is het aanspreekpunt voor jeugdleden met voetbalgerelateerde klachten. Daarnaast is hij jeugdtrainer.

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag van je klachten af.

Hier staan wij voor

Professioneel

We besteden veel aandacht aan ontwikkeling en opleiding en zijn continu bezig om ons te verbeteren. Op deze manier voldoen we aan de best mogelijke fysiotherapeutische zorgverlening.

Betrokken

Onze behandelaars hanteren een persoonsgerichte aanpak waarbij het welzijn van de patiënt altijd centraal staat.

Brede expertise

Door de diversiteit binnen ons team kunnen we elkaar aanvullen en zijn we in staat om allerlei complexe gezondheidsproblemen op te lossen.