Ons team

Dennis van Oosten

Ik ben in 2001 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Aansluitend heb ik in 2006 de opleiding tot manueeltherapeut afgerond aan het SOMT in Amersfoort. In 2018 volgde mijn Masterdiploma in de manuele therapie, wederom aan de Hogeschool Rotterdam.

Ik ben sinds 2022 als één van de praktijkhouders nieuw in de praktijk. Hiervoor heb ik ervaring opgedaan als werknemer in twee andere eerstelijns fysiotherapiepraktijken. Naast verdieping in de manuele therapie heb ik scholing gevolgd in de hartrevalidatie. Daarnaast heb ik kennis opgedaan op het gebied van medical taping en paramedische trainingstherapie.

Lees meer....

Mijn werkdagen zijn de maandag, woensdag en donderdag op de locatie Heerjansdam. Op de woensdag en vrijdag ben ik aanwezig op de locatie Barendrecht.

Ik ben een rustige en vriendelijke therapeut die het belangrijk vindt om een goede relatie met de patiënten te onderhouden. Daarbij hanteer ik een positieve en flexibele benadering om zodoende tot het beste behandelresultaat te komen. Ik zie u graag in de praktijk!

dennis van oosten

Wouter Cabaret

In 2010 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de hogeschool Rotterdam. Afgelopen jaar heb ik mijn Master Manuele therapie afgerond eveneens aan de hogeschool Rotterdam. Hiervoor ben ik werkzaam geweest in een particuliere praktijk en met ingang van het jaar 2022 praktijkhouder van onze locaties in Barendrecht en Heerjansdam.

Door de jaren heen heb ik extra cursussen en opleidingen gevolgd om mij zo breed mogelijk te ontwikkelen. Zo heb ik o.a. de cursus dry needling, medical tapen, shockwave en orthopedische revalidatie volgens de 4xT methode gevolgd. Daarnaast ik heb cursussen over (sport)revalidatie en medische fitness met succes afgerond. Hieronder vallen trainingen bij mensen met COPD, diabetes, parkinson en CVA.

Lees meer....

Sinds 2015 ben ik aangesloten bij het claudicationet en volg ik cursussen om up-to-date te blijven. Omdat ik aangesloten ben bij dit net kunt u komen trainen zonder dat het u behandelingen kost. Claudicatio ook wel ‘etalage benen’ genoemd, komt steeds vaker voor in onze samenleving en vraagt dus steeds meer aandacht.

Ik sport al jaren in Barendrecht (basketbal) en mijn passie ligt dan ook bij het behandelen van orthopedische (sport gerelateerde) en wervelkolom gerelateerde klachten. Ik ben rustige gedreven persoon die graag samen met u aan de slag gaat om uw probleem te verhelpen. Mocht u nog vragen hebben of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op met de praktijk!

wouter cabaret

Belinda Kasius

Ik ben Belinda Kasius. Sinds 1995 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Rotterdam en werkzaam binnen de praktijk.

Ik werk drie dagen op de praktijk en daarnaast nog 1 ochtend in de oefenzaal in Heerjansdam. Verder begeleid ik ook stagiaires.

Naast klachten van het bewegingsapparaat hou ik mij ook bezig met bekken,- en bekkenbodemklachten, duizeligheidsklachten, spanningsklachten en ademhaling.

Lees meer....

Ik ben enthousiast en ga graag samen met u op zoek naar de oorzaken van de klachten, om zo gericht te kunnen behandelen.

Ik vind het leuk om mensen meer inzicht te geven in hun klachten. Zo maak ik ze graag bewust van gedrag, of gaan we aan de slag met een beter lichaamsgevoel.

Ik zie u graag op de praktijk.

Belinda Kasius

Gerlinda Vreeken

Mijn naam is Gerlinda Vreeken en sinds september 2019 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Maas Fysiotherapie in Heerjansdam.

De opleiding voor fysiotherapeut heb ik in deeltijd gevolgd bij de Thim van der Laan in Nieuwegein, dit gecombineerd met het moederschap. In de afgelopen jaren ben ik moeder geworden van 3 dochters en een zoon. Voor ik in Heerjansdam kwam werken ben ik fysiotherapeut geweest in de ouderenzorg bij verpleeghuis Salem in Ridderkerk.

Lees meer....

De afwisseling om jong en oud te mogen begeleiden in het krijgen van een hogere belastbaarheid, vermindering van klachten en het geven van bewegings- en houdingsadviezen, zijn mooie aspecten aan mijn werk. Daarnaast vind ik het persoonlijk contact met de patiënten waardevol. Een psychosomatische benadering bij klachten vind ik belangrijk, dus aandacht voor zowel de geestelijke als de lichamelijke aspecten die het welzijn van mensen kunnen beïnvloeden.

Ik hoop mezelf middels cursussen/ bijscholingen te blijven specialiseren en verbeteren.

Gerlinda Vreeken

Ronald de Groot

Ik ben in 2001 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam en in 2006 als manueel therapeut te Amersfoort (SOMT). Vanaf 2001 ben ik werkzaam in deze praktijk. Ik werk op de maandag, woensdag, donderdagochtend en vrijdag in Barendrecht en de dinsdagochtend en donderdagmiddag ben ik in onze oefenzaal op de praktijk in Heerjansdam aanwezig. Ik heb een specialisatie om patiënten met COPD, diabetes en chronische pijn te trainen.

Verder heb ik mij middels diverse opleidingen verdiept in bindweefselmassage, cupping, (medical) taping, farmacologie, traumatologie en fractuurbehandelingen.

Lees meer....

Ik ben een open, enthousiaste therapeut die een persoonlijke benaderingswijze belangrijk vindt. Ik zie het als een uitdaging mensen te behandelen en te coachen om gezamenlijk tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Hopelijk kan ik wanneer het nodig is u van dienst zijn.

Ronald de Groot

Marc van Vilsteren

Algemeen fysiotherapeut /praktijkhouder sinds 1983. Hiervoor heb ik de opleiding tot gymnastiekleraar gevolgd aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Vanuit deze opleiding is mijn interesse ontstaan van het menselijk bewegen.

Vanaf 1 januari 2022 heb ik de praktijk overgedragen aan Wouter en Dennis. Ik blijf echter als freelancer een dagdeel werkzaam om de overgang zo vloeiend mogelijk te laten verlopen en natuurlijk omdat patiëntenzorg leuk blijft. Al het regelwerk heb ik echter overgedragen.

Lees meer....

Mijn aandachtsgebied, naast de gebruikelijk klachten van het houdings-en bewegingsapparaat, is met name de behandeling van sportletsels en de nabehandeling van trauma/ongevalsklachten.

Marc van Vilsteren

Marianne Maas

Mijn naam is Marianne Maas en sinds 1987 ben ik werkzaam in Heerjansdam.

Als algemeen fysiotherapeut richt ik me op klachten aan het bewegingsapparaat , houdingsklachten, sportblessures en klachten pre/en postoperatief. De behandelingen kunnen individueel zijn maar ik begeleid ook oefengroepen in de oefenzaal.

Lees meer....

Als oedeemtherapeute richt ik me op het herstel van abnormale ophoping van vocht in de weefsels als gevolg van een verstoord evenwicht tussen aan-en afvoer van vocht. Dit kan ontstaan na een operatie, ongeval of forse bloeduitstorting. Daarnaast wordt manuele lymfedrainage vaak toegepast na het verwijderen van lymfeklieren bij kanker waarbij lymfe oedeem kan ontstaan. Ik ben aangesloten bij het IKR (Integraal Kankercentrum Rotterdam) en patiënten kunnen deelnemen aan een oncologisch revalidatie traject.

Marianne Maas