Ons team

Dennis van Oosten

Ik ben in 2001 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Aansluitend heb ik in 2006 de opleiding tot manueeltherapeut afgerond aan het SOMT in Amersfoort. In 2018 volgde mijn Masterdiploma in de manuele therapie, wederom aan de Hogeschool Rotterdam.

Ik ben sinds 2022 als één van de praktijkhouders nieuw in de praktijk. Hiervoor heb ik ervaring opgedaan als werknemer in twee andere eerstelijns fysiotherapiepraktijken. Naast verdieping in de manuele therapie heb ik scholing gevolgd in de hartrevalidatie. Daarnaast heb ik kennis opgedaan op het gebied van medical taping en paramedische trainingstherapie.

Lees meer....

Mijn werkdagen zijn de maandag, dinsdag en donderdag op de locatie Heerjansdam. Op de woensdag en vrijdag ben ik aanwezig op de locatie Barendrecht.

Ik ben een rustige en vriendelijke therapeut die het belangrijk vindt om een goede relatie met de patiënten te onderhouden. Daarbij hanteer ik een positieve en flexibele benadering om zodoende tot het beste behandelresultaat te komen. Ik zie u graag in de praktijk!

dennis van oosten

Wouter Cabaret

In 2010 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de hogeschool Rotterdam. Afgelopen jaar heb ik mijn Master Manuele therapie afgerond eveneens aan de hogeschool Rotterdam. Hiervoor ben ik werkzaam geweest in een particuliere praktijk en met ingang van het jaar 2022 praktijkhouder van onze locaties in Barendrecht en Heerjansdam.

Door de jaren heen heb ik extra cursussen en opleidingen gevolgd om mij zo breed mogelijk te ontwikkelen. Zo heb ik o.a. de cursus dry needling, echografie, shockwave, fasciatherapie en orthopedische revalidatie gevolgd. Daarnaast heb ik cursussen over (sport)revalidatie en medische fitness met succes afgerond. Hieronder vallen trainingen bij mensen met COPD, diabetes, parkinson en CVA.

Lees meer....

Sinds 2015 ben ik aangesloten bij het claudicationet en volg ik cursussen om up-to-date te blijven. Omdat ik aangesloten ben bij dit net kunt u komen trainen zonder dat het u behandelingen kost. Claudicatio ook wel ‘etalage benen’ genoemd, komt steeds vaker voor in onze samenleving en vraagt dus steeds meer aandacht.

Ik sport al jaren in Barendrecht (basketbal) en mijn passie ligt dan ook bij het behandelen van orthopedische (sport gerelateerde) en wervelkolom gerelateerde klachten. Ik ben een rustige gedreven persoon die graag samen met u aan de slag gaat om uw probleem te verhelpen. Mocht u nog vragen hebben of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op met de praktijk!

wouter cabaret

Belinda Kasius

Ik ben Belinda Kasius. Sinds 1995 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Rotterdam en werkzaam binnen de praktijk.

Ik werk drie dagen op de praktijk en daarnaast nog 1 ochtend in de oefenzaal in Heerjansdam. Verder begeleid ik ook stagiaires.

Naast klachten van het bewegingsapparaat hou ik mij ook bezig met bekken,- en bekkenbodemklachten, duizeligheidsklachten, spanningsklachten en ademhaling.

Lees meer....

Ik ben enthousiast en ga graag samen met u op zoek naar de oorzaken van de klachten, om zo gericht te kunnen behandelen.

Ik vind het leuk om mensen meer inzicht te geven in hun klachten. Zo maak ik ze graag bewust van gedrag, of gaan we aan de slag met een beter lichaamsgevoel.

Ik zie u graag op de praktijk.

Belinda Kasius

Anja Fibbe

Sinds 2001 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Daarnaast heb ik in 2009 een driejarige opleiding tot acupuncturist afgerond.

Als fysiotherapeut ben ik altijd werkzaam geweest in een particuliere praktijk. Daarnaast heb ik jaren groepslessen, personal training en medisch fitness training gegeven bij een fitnesscentrum.

Sinds het afronden van mijn acupunctuuropleiding geef ik naast de gewone fysiotherapie behandelingen ook acupunctuur behandelingen. En mijn grootste kracht is denk ik mijn fascinatie om Oosterse en Westerse geneeskunde elkaar te laten versterken. Dus de klacht vanuit beide invalshoeken te bekijken en behandelen.

Lees meer....

Ik geloof in leefstijlgeneeskunde en preventieve geneeskunde. En ook dit neem ik altijd mee in het behandelplan.

Mijn werk is mijn hobby, ik ben altijd bezig met verder specialiseren en bij te leren. Ik kan goed luisteren en ben toegankelijk. Heel nuchter, niet zweverig. Graag bespreek ik met u uw klachten en kan dan een passende behandeling voorstellen om u verder te helpen.

Mijn specialisaties zijn o.a.

  • Fysiotherapie allround
  • Acupunctuur
  • Dry needling
  • Orthomoleculair advies/ Chinese kruiden
  • Medical taping
  • Medisch fitness/ pilates/ (do-in) yoga
  • Leefstijl advies/ voeding advies
  • Fascie therapie
  • Cupping
  • Ademhaling

Zie voor indicaties acupunctuur www.acupunctuur.nl

Voor acupunctuur ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) zie www.acupunctuur.nl. De grootste beroepsvereniging voor acupuncturisten in Nederland. Alle leden moeten een westers-medische opleiding genoten hebben op Hbo-niveau. Daarnaast hebben zij een gedegen acupunctuur opleiding genoten en moeten voldoen aan strenge nascholingseisen en regelementen voor ethiek, hygiëne en praktijkvoering. Leden van de NVA gebruiken ideeën en methodieken uit de traditionele Chinese geneeskunde als aanvulling op de reguliere geneeskunde. Het zoeken naar evenwicht en harmonie kenmerkt deze manier van werken.

anja fibbe

Ronald de Groot

Ik ben in 2001 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam en in 2006 als manueel therapeut te Amersfoort (SOMT). Vanaf 2001 ben ik werkzaam in deze praktijk. Ik werk op de maandag, woensdag, donderdagochtend en vrijdag in Barendrecht en de dinsdagochtend en donderdagmiddag ben ik in onze oefenzaal op de praktijk in Heerjansdam aanwezig. Ik heb een specialisatie om patiënten met COPD, diabetes en chronische pijn te trainen.

Verder heb ik mij middels diverse opleidingen verdiept in bindweefselmassage, cupping, (medical) taping, farmacologie, traumatologie en fractuurbehandelingen.

Lees meer....

Ik ben een open, enthousiaste therapeut die een persoonlijke benaderingswijze belangrijk vindt. Ik zie het als een uitdaging mensen te behandelen en te coachen om gezamenlijk tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Hopelijk kan ik wanneer het nodig is u van dienst zijn.

Ronald de Groot

Marc van Vilsteren

Algemeen fysiotherapeut /praktijkhouder sinds 1983. Hiervoor heb ik de opleiding tot gymnastiekleraar gevolgd aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Vanuit deze opleiding is mijn interesse ontstaan van het menselijk bewegen.

Vanaf 1 januari 2022 heb ik de praktijk overgedragen aan Wouter en Dennis. Ik blijf echter als freelancer een dagdeel werkzaam om de overgang zo vloeiend mogelijk te laten verlopen en natuurlijk omdat patiëntenzorg leuk blijft. Al het regelwerk heb ik echter overgedragen.

Lees meer....

Mijn aandachtsgebied, naast de gebruikelijk klachten van het houdings-en bewegingsapparaat, is met name de behandeling van sportletsels en de nabehandeling van trauma/ongevalsklachten.

Marc van Vilsteren

Marianne Maas

Mijn naam is Marianne Maas en sinds 1987 ben ik werkzaam in Heerjansdam.

Als algemeen fysiotherapeut richt ik me op klachten aan het bewegingsapparaat , houdingsklachten, sportblessures en klachten pre/en postoperatief. De behandelingen kunnen individueel zijn maar ik begeleid ook oefengroepen in de oefenzaal.

Lees meer....

Als oedeemtherapeute richt ik me op het herstel van abnormale ophoping van vocht in de weefsels als gevolg van een verstoord evenwicht tussen aan-en afvoer van vocht. Dit kan ontstaan na een operatie, ongeval of forse bloeduitstorting. Daarnaast wordt manuele lymfedrainage vaak toegepast na het verwijderen van lymfeklieren bij kanker waarbij lymfe oedeem kan ontstaan. Ik ben aangesloten bij het IKR (Integraal Kankercentrum Rotterdam) en patiënten kunnen deelnemen aan een oncologisch revalidatie traject.

Marianne Maas

Thomas van Dongen

Ik ben Thomas van Dongen.
Sinds 2023 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam.

Ik werk momenteel drie dagen per week in de praktijk in Heerjansdam.
De dagen dat ik werkzaam ben zijn dinsdag, woensdag(avond) en vrijdag.

Lees meer....

Naast fysiotherapie houd ik me veel bezig met sport. Ik zit op voetbal bij VV Smitshoek en ga regelmatig naar de sportschool.
Op VV Smitshoek ben ik tevens de hersteltrainer van de jeugd.

Ik ben een vriendelijke en sociale therapeut en ik ben gemakkelijk in de communicatie.
Ik doe mijn best om de cliënt zich volledig op zijn gemak te laten voelen bij mij als therapeut.
Ik vind het belangrijk om een goede relatie met de cliënt te onderhouden.

Marianne Maas