Onze expertises

BPPD

BPPD

Benigne paroxysmale positieduizeligheid (BPPD) is kortdurende, positieafhankelijke draaiduizeligheid.

Hoogcervicale functiestoornis (HCFS) – KISS syndroom

HCFS – KISS syndroom

Hoogcervicale functiestoornis (HCFS) – KISS syndroom is een beperkte mobiliteitsfunctie van de hoge nekwervels. Dit kan op alle leeftijden voorkomen.

hyperventilatie

Hyperventilatiesyndroom

Hyperventileren is een onbewuste ontregeling van de ademhaling waarbij meer adem wordt gehaald dan nodig is.

medische fitness

(Medisch) fitness

Doelgericht sporten onder fysiotherapeutische begeleiding. Gericht op revalidatie na een langdurige blessure dan wel gezondheid bevorderend, of om fysiek sterker te worden.

Medical taping

Medical taping

Tape-technieken met als doel het ondersteunen en activeren van spieren bij overbelasting, blessures, houdingscorrectie(s), het verminderen van ontstekingen en vochtreductie.

orthopedische revalidatie

Orthopedische revalidatie (4xT methode)

Een totaalbenadering, waarbij fascia technieken, medical taping, en oefentherapie toegepast worden om de gewrichten bij mensen uit te lijnen met als resultaat onmiddellijke klachtenvermindering.

Perifeer Arterieel Vaatlijden PAV

Perifeer arterieel vaatlijden (PAV)

Onze gespecialiseerde fysiotherapeut is aangesloten bij het Chronisch Zorgnet en past gesuperviseerde looptherapie en leefstijl coaching toe om mensen met PAV optimaal te helpen.

traumanetwerk

Traumanetwerken

Fysiotherapie Cabaret & van Oosten is verbonden aan het Maasstad Netwerk Fysiotherapie en Traumachirurgie en het Ikazia Netwerk Fysiotherapie en Traumachirurgie.

Hier staan wij voor

Professioneel

We besteden veel aandacht aan ontwikkeling en opleiding en zijn continu bezig om ons te verbeteren. Op deze manier voldoen we aan de best mogelijke fysiotherapeutische zorgverlening.

Betrokken

Onze behandelaars hanteren een persoonsgerichte aanpak waarbij het welzijn van de patiënt altijd centraal staat.

Brede expertise

Door de diversiteit binnen ons team kunnen we elkaar aanvullen en zijn we in staat om allerlei complexe gezondheidsproblemen op te lossen.

Dit zeggen onze klanten